jobb just nu!

Socialsekreterare till Barn och Familj sökes!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenVälkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Arbetsuppgifter

Barnutredarna ingår i arbetsgruppen barn och familj, som består av en enhetschef och 7 socialsekreterare. 2 av dessa arbetar med familjerätt, 1 är specialistsocionom, 1 mottagningssekreterare och 3 barnutredare. Här finns ett nära samarbete med andra kollegor på individ och familjeomsorgen, men också med kommunens övriga verksamheter inom till exempel biståndshandläggning och skola.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss behöver du vara socionom och ha erfarenhet av myndighetsutövning inom det aktuella arbetsområdet. I Höör används inte BBIC, utan vi följer handläggningsprocessen i vårt kvalitetsledningssystem. Du får gärna ha erfarenhet av att dokumentera i Lifecare.
Speciellt för Höör är vårt arbete med Familjerådslag, eftersom vi är övertygade om att människor och dess nätverk själva äger den viktigaste kraften till förändring. Det är därför av vikt att du har en positiv syn på människors nätverk som en viktig resurs för familjen.

Körkort krävs eftersom kommunens yta är stor och många medborgare bor utanför tätorten.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   9/20

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Löpande intervjuer kan förekomma.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.