jobb just nu!

Nu söker vi en musiklärare till Rinman

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Rinmangymnasiet har ca 1300 elever och arbetar i centrala lokaler i Eskilstuna. Skolan är profilerad mot naturvetenskap, teknik, omvårdnad och service. På skolan finns Barn- och fritidsprogrammet, Industritekniska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Teknikprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet, ERC (extra resurscenter, för elever med diagnos inom autismspektrum), Yrkesintroduktionsprogram och Språkintroduktionsprogram. Även Gymnasiesärskolan finns förlagd på Rinmangymnasiet.

Arbetsuppgifter

Har du behörighet att undervisa i musik på grundskola, gymnasiet och på gymnasiesärskola?
Är du en lugn och behärskad person som har lätt för att skapa goda relationer med eleverna? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Vi söker dig som kan fånga våra elevers musikaliska intresse och som brinner för musik och kan anpassa din undervisning efter elevernas olika behov och nivåer.
Du planerar, genomför och följer upp undervisningen utifrån läroplanen.

Du kommer att undervisa elever som har särskilda behov, så som intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumdiagnos och elever som går språkintroduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i musik på grundskola, och gymnasiet, samt har lärarlegitimation.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att undervisa elever med särskilda behov och nyanlända elever.
Du skall ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behöver känna dig trygg med att använda digitala verktyg som stöd i undervisningen.

De formella kraven är viktiga, men vi kommer också lägga vikt vid hur du är som person. För att lyckas och trivas hos oss är du en lugn och behärskad person som har lätt för att skapa goda och förtroendegivande relationer med eleverna. Du har förmågan att självständigt strukturera och planera ditt arbete.

Anställningens omfattning

Vikariat läsåret 19/20 Ht 19
Tjänsten är på 40%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   5255:2

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.