Sätoftaskolan söker lärare i Tyska och Engelska eller Svenska åk 6-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenHöör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

I din roll skapar du en lärmiljö som är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du arbetar formativt och differentierar din undervisning utifrån elevernas behov.

I ditt uppdrag kommer du att undervisa och vara mentor för våra elever. Som lärare hos oss blir du en del av ett team med kunniga, erfarna och trevliga kollegor. Tillsammans ansvarar ni för planering, genomförande och bedömning utifrån styrdokumenten och skolans åtaganden. Språkutvecklande arbetssätt berör hela verksamheten och all undervisning. Här har vi ett stort fokus på arbetsglädje och att skoldagen ska vara inspirerande för våra elever.

Skolan har en rektor, en biträdande rektor samt en elevhälsochef, vilket gör att vi kan erbjuda ett nära ledarskap för både elever och personal. Du kommer även att ha stöd från elevhälsoteamet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 6-9.

Vi söker dig som stärker eleverna i såväl kunskapsutveckling som i den personliga och sociala utvecklingen. Du trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter genom att snabbt hitta lösningar på uppkomna problem. Du är bra på att samarbeta och i ditt arbete är du ansvarstagande med god förmåga att organisera och planera. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Som person är du lugn och stabil, samtidigt som du har ett drivande och motiverande förhållningssätt gentemot dina elever. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill.

Stor vikt läggs även på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   122/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.