jobb just nu!

Distiktssköterska/sjuksköterska till Hemsjukvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Nu söker vi dig, engagerade och nytänkande sjuksköterska med erfarenhet av yrket. Vår verksamhet ansvarar för patienter både på särskilt boende och i ordinärt boende

Arbetsuppgifter

I din roll som distriktsköterska/sjuksköterska kommer dina arbetsuppgifter bl.a. bestå av medicinska bedömningar, medicinska insatser, bedriva palliativ vård, upprättande av vårdplaner och uppföljningar samt att initiera och genomföra riskbedömningar för preventivt arbete.

I Östra Göinge Kommun arbetar vi i team där distrikts-/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, biståndshandläggare och fysioterapeut samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska. Du känner dig bekväm med att vårda personer i deras hemmiljö oavsett ålder och oavsett nivå på hälso- och sjukvårdsbehov. Du är trygg i att fatta självständiga beslut och van vid att arbeta i nära samarbete med andra.

Förutom god samarbetsförmåga är du relationsinriktad och i mötet med patienter och kollegor är det viktigt för dig att uppfattas som empatisk och lyhörd. Du är gärna med och utvecklar nya arbetssätt.

Det är meriterande om du har och kunskap i dokumentationssystemet Treserva.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
80 %

Ansökan

Referensnummer:   A850561

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Kvällstid.
Tjänsten innefattar natt och kvällstid.

Övrigt

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.