Specialist i allmänmedicin på vårdcentralen Dalbo

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vårdcentralen Dalbo har startat resan mot en god och nära vård. Vi på Dalbo vårdcentral vill bidra till en bättre folkhälsa genom att utveckla ett hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt tillsammans med externa aktörer och invånare i området. Vi vill också bli bättre på att stödja invånare och patienter att kunna ta medvetna beslut kopplat till egna eller familjens hälsa.

Vi vet att hälsa är starkt kopplad till familjers och individers sociala situation och levnadsvanor. Målet är att vi genom ett gott samarbete med andra aktörer gemensamt ska skapa förutsättningar för en god och jämlik hälsa.

Vårdcentralen Dalbo ligger centralt i Växjö och har ca 9600 listade patienter. Hos oss möter du patienter med en stor mångfald, från olika kulturer och med varierade bakgrund. Vi är en arbetsplats med gott arbetsklimat, engagerad och motiverad personal.

Arbetsuppgifter

Förutom sedvanligt arbete som specialist i allmänmedicin kommer du att:
• vara drivande i att utveckla och bygga upp framtidens vårdcentral för Dalbos unika förutsättningar
• få en viktig roll i att utveckla och integrera förebyggande och hälsofrämjande insatser i vården.
• utveckla befolkningsinriktade insatser och samverkan med lokalsamhället.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö där vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare. Vi eftersträvar i dialog med dig som medarbetare, ha en god och strukturerad planering av tidböcker och arbetstidsschema, för att varje arbetsdag ska bli så bra som möjligt.

Vi erbjuder dig flexibilitet och ett gott samarbete. Vi har ett komplett allmänmedicinskt uppdrag med hälso och sjukvård, BHV, hemsjukvård och äldreboende. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralerna i Centrum och Lammhult, då vi tillhör samma verksamhetsområde.

I anslutning till vårdcentralen Dalbo finns Växjö kommuns enda familjecentral där BHV är en del i vårdcentralens viktiga arbete. Där bedrivs gemensamt arbete med mödravård, socialtjänst och öppen förskola. Vi har också ett rehabteam som arbetar med våra sjukskrivna patienter.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling. Som läkare erbjuder vi dig utvecklingstid som planeras utifrån verksamhetens behov och med stor fokus på utvecklingen av Framtidens vårdcentral Dalbo. Vi ser fram emot att höra vilka intresseområden som engagerar dig. För din kunskap är viktig. Hos oss kommer du också att få vara med och utbilda framtidens specialister i allmänmedicin.

Läs gärna mer om vad vi erbjuder dig som specialist i allmänmedicin i Region Kronoberg
http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/stor-satsning-pa-specialister-i-allmanmedicin/

Inflyttarservice - Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin men även annan bakgrund såsom t.ex. psykiatriker kan vara relevant.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 130/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.