Vi söker utredningsingenjör till Mittskåne Vatten!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Mittskåne Vatten med placering på Storgatan 2 i Höör. Strategiska gruppen på Mittskåne Vatten består av 5 personer där vi samarbetar tillsammans för att skapa värde för våra kunder i Höör och Hörby. Vi samarbetar med projektgruppens projektledare, driftorganisationen och med respektive kommuns samhällsbyggnadsförvaltningar. Vår arbetsplats präglas av hjälpsamhet, god stämning, högt i tak och att vi arbetar tillsammans.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du huvudsakligen att:

• arbeta med strategiska underlag och planer, ofta GIS-baserat.
• utredningar i huvudsak med inriktning på ledningsnät med förnyelseplanering och tillskottsvatten. Gärna med hjälp av modernt IT-stöd.
• ansvara för undersökningar på ledningsnätet i syfte att ta fram åtgärds- och förnyelseunderlag
• arbete med kundkontakter gällande tillskottsvatten kan bli aktuellt, så vi ser gärna att du har god förmåga att kommunicera med kunder.
• även andra typer av utredningsuppdrag kan bli aktuella.

Kvalifikationer

VA-teknisk utbildning som ingenjör eller motsvarande flerårig erfarenhet av utredningar inom VA-området. Har du projekteringsutbildning eller erfarenhet av projektering och/eller flödesmätning på ledningsnät är det meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   87/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten kan komma att definieras som en säkerhetsklassad befattning enligt säkerhetsklass 3, detta kräver svenskt medborgarskap. Mittskåne Vattens säkerhetsprövning grundar sig på:
• Personlig kännedom om den person som prövningen gäller.
• Uppgifter som framgår av till exempel betyg, intyg och referenser samt
• Uppgifter från registerkontroll och särskild personutredning som kan ingå som en del i prövningen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!