jobb just nu!

Specialpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Vi söker en specialpedagog med erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd inom grundsärskolan inriktning ämnesområden
Vi har en gemensam grundsyn där vi arbetar grupporienterat och lösningsinriktat. Vi lägger stor vikt vid att utveckla elevens sociala förmåga och elevers delaktighet och deras kamratrelationer.
Vi söker dig som är positiv och lösningsfokuserad där skolans värdegrund genomsyrar och är väl förankrad i ditt vardagliga arbete. Du kommer att få arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning. De kan även ha andra funktionsvariationer som t.ex. autism, ADHD, språkstörning och motoriska svårigheter. Du kommer att ansvara för planering och genomförandet av lektioner samt bedömning i samarbete med de elevassistenter du har i klassen. Du kommer även att ingå i ett arbetslag. Att du kan samarbeta med andra är av största vikt. Du behöver ha goda IT-kunskaper för att hantera dator och Ipad. Du kommer att ingå i ett team som har ett stort kollegialt samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete i grundsärskolan är avgörande. Du behöver ha grundläggande kunskap om alternativa kommunikationsmedel.

Kvalifikationer

Du har specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan. Du har grundläggande kunskaper i AKK - Avgörande
Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning och autismAnställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-11

Ansökan

Referensnummer:   C44311

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.