Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast 100% till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med närhet till varandra då vi sitter under samma tak tillsammans, till gruppen hör även en egen enhetschef och rehabassistent. Detta skapar möjlighet att lära av varandra genom stöd och handledning. Vi erbjuder även marknadsmässig lön, arbetstid måndag-fredag och för att ge dig de bästa förutsättningarna får du en anpassad bredvidgång utifrån dina behov.

Vi är såklart också nyfikna på vad du har med dig för erfarenheter och kunskaper, har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team som förutom fysioterapeut består av arbetsterapeut, sjuksköterska och biståndshandläggare i samarbete med undersköterskor. Ditt arbete kommer att vara förlagt till ordinärt boende och särskilt boende.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara funktionsbedömningar, upprättande och utförande av rehabiliterings- och behandlingsinsatser, utprovning/förskrivning av förflyttningshjälpmedel och handledning av vårdpersonal. Vi dokumenterar i ProCapita + men är på väg in i ett nytt journalsystem (LifeCare HSL).

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut.

• Du är villig att lära nytt och är öppen att finna nya lösningar, har förmåga att samarbeta och har ett engagemang för medborgarna.

• Då resor ingår i tjänsten är körkort ett krav och din svenska ligger på minst nivå C1 (enl. europarådets nivåskala).

• Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   7/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.