jobb just nu!

Lärare i Ma/No åk 4-6 till Hedskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Skolan är beläget på Bergnäset söder om älven, ca 3 km från Luleå centrum. Skolan ligger vid naturnära områden med blandad bebyggelse. På skolan går det ca 160 elever, från förskoleklass till åk 6.

Hedskolans vision för lärande utgår från tre ben som verksamheten vilar på. Det första stora området handlar om både fysisk- och psykisk hälsa. På Hedskolan arbetar vi med ett inkluderat förhållningssätt och med att skapa en bra verksamhet för alla våra elever i alla ämnen. Alla våra elever ska ha lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö som är ett starkt prioriterat arbete. Det handlar även om olika typer av utevistelser i form av rörelse. Det bland annat på Hedskolans närbelägna fina fotbollsplan, alltid spårade skidspår, den spolade ishockeyplanen, med allt vad det innebär i form av daglig rörelse. Sen har skolan även ett arbete utifrån vår nära tillgång till skog och natur där Hedskolan har tillgång till den nya ”skolskogen” där vi kommer att kunna bedriva utomhusundervisning i ett flertal ämnen, inte minst i No.

Det andra vida området är teknik, inom detta område har Hedskolan bland annat Ipads till samtliga elever på mellanstadiet och arbetar för att bedriva undervisning med stöd av dessa tekniska hjälpmedel i samtliga ämnen, i lite olika omfattning. Det för att eftersträva ett ytterligare mervärde i undervisningen. Vi arbetar för närvarande bland annat med att införliva de nya direktiven i läroplanen om programmering i skolan. Utveckling av undervisningen inom teknikområdet på Hedskolan innehåller även andra delar som hjälper att skapa framtidens medborgare så även inom ämnet musik.

Det tredje området handlar om att ha ett modernt lärande och förhållningssätt som har stöd i forskning och beprövad erfarenhet. Det ska ge varje elev förutsättningar för att utvecklas till sin fulla potential med framtidskompetenser såsom mod & nyfikenhet, empati & samarbete, kreativitet & se möjligheter, självkänsla & ansvarstagande, reflektion & kommunikation. Det som för närvarande är aktuellt, som vi arbetar med att utveckla är det kooperativa lärandet. Genom ett sådant förhållningssätt är vi en skola som är förberedd på den snabba utvecklingen som sker i samhället. På Hedskolan arbetar alla för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, nu och i framtiden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en fantastisk lärare då en av våra ma/no lärare ska vara föräldraledig. Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6 på Hedskolan med huvudsaklig undervisning i åk 4. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 4-6 med ett delat mentorskap för vår åk 4:a.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativ och har en god samarbetsförmåga och i första hand har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 4-6 Ma/No. I andra hand lärare med erfarenhet av arbete med dessa ämnen. Det är även meriterande om du har goda IT-kunskaper för det fortsatta arbetet med den digitala utvecklingen inom skolan.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-06-18

Tillträde 7 januari 2020.

Löpande urval sker fram till 2019-11-24. Bifoga legitimation med ansökan.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A912652

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb