jobb just nu!

Elevassistenter till Bullergården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Tjärna 1 förskolor.
Nu har du möjlighet att arbeta på Bullergårdens förskola, den finns i Bullermyrens område och är en av två förskolor i området. Vi har även förmånen att ha skogen och sportfältet på gångavstånd, vilket ger barnen möjlighet till att utforska och upptäcka naturen och närområdet.

Förskolan har sex avdelningar och arbetar utifrån en åldersindelning med uppdelning yngre och äldre barn. Stort fokus läggs på att ge barnen en trygg och lärande dag. För oss är det viktigt att det ska vara roligt och glädjefyllt att gå till förskolan.

Under läsåret har vi fyra utvecklingsdagar då alla pedagoger får fortbildning samt tid för planering och praktiskt arbete. Pedagogisk utvecklingstid har du såväl tillsammans med dina kollegor i arbetslaget som enskilt.

Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Alla barn är olika, men alla barn är barn. De har ett stort behov av trygghet men också av lek, undervisning och stimulans. Barn behöver ha roligt för att kunna utvecklas.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Pedagogisk resurs till ett barn som behöver din hjälp för att ta sig förflytta sig, få en bra tillvaro och träning dagligen samt matning.
Att jobba som pedagogiskt stöd till ett enskilt barn på förskolan är ett jobb som inte liknar något annat. Det krävs nyfikenhet, kunskap, tålamod, tydliga strukturer och rutiner. Att vara nyfiken och ha kunskap om alternativa kommunikationssätt som gagnar barnets kommunikation i samspelet med sina kamrater. Det finns lika många sätt att beskriva yrket som pedagogisk resurs som det finns personer som är beviljade att ha ett extra stöd i förskolan. Man kan sammanfatta det med att det är ett av de finaste och viktigaste yrken som finns.
Vi söker dig som har erfarenheter att arbetar med barn som lever med funktionsvariationer och som har förmågan att samverka med medarbetare, vårdnadshavare, stödfunktioner, och andra instanser

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenheter att arbetar med barn som lever med funktionsvariationer och som har förmågan att samverka med medarbetare, vårdnadshavare, stödfunktioner, och andra instanser.
Du är en person som skapar trygghet och har ett bra bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du är nyfiken och har stort tålamod.
Du är en positiv och trygg person som ser alla barns behov.

Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet av:
Takk, teckenstöd

Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i förskolan eller vårdutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde 210118 tidsbegränsat till 210630. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A989092

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.