jobb just nu!

Vi söker en resurs till elev med diabetes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Hidinge skola ligger 20 km utanför Örebro strax utanför Lanna i Lekebergs kommun. Skolan är organiserad i tre arbetslag; F-1, 2-3 och 4-6 med totalt 260 elever.

Under läsåret 2014/2015 byggdes skolan till med en helt ny del och de äldre delarna renoverades. Dessutom byggdes en ny idrottshall bredvid skolan. Den nya skolan stod helt klar till läsåret 2015/2016 och invigdes officiellt i september 2015.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som resurs till en elev med diabetes.

Du kommer att ingå i skolans arbetslag, men har ett speciellt ansvar och uppdrag att vara resurs till eleven.
Du ska i ditt uppdrag framförallt följa och stödja eleven i vardagen på skolan så att eleven kan delta undervisning och i skolans aktiviteter tillsammans med de andra barnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• har medicinsk utbildning, som exempelvis Omvårdnadsprogrammet
• gärna har en pedagogisk utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant

Erfarenhet av arbete med barn med diabetes är meriterande.

Som person är du positiv och initiativrik och har lätt att kommunicera och samarbeta med både barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar lösningsfokuserat och är lugn och stabil som person. Du har ett professionellt förhållningssätt mot alla och anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Tidsbegränsat med möjlighet till förlängning
75% - 100%

Ansökan

Referensnummer:   A763806

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.