jobb just nu!

Vikarie i Time Care Pool vård, stöd och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg.

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen söker vikarier som med kort varsel kan jobba när ordinarie personal är frånvarande. Det kan även finnas möjlighet att erbjudas längre schemalagda vikariat när behov finns i verksamheten.

Som vikarie i Time Care Pool arbetar du på flera olika arbetsplatser exempelvis hemtjänsten, vård och omsorgsboende, gruppboende och personlig assistans. Arbetstiderna är varierande beroende på verksamheternas behov. Dag/kväll/helg och/eller natt. Som vikarie planerar du själv in den tid du vill arbeta i Time Care Pool. Din tillgänglighet matchas mot arbetsplatsernas vikariebehov. Möjligheterna till jobb beror på hur flexibel du är i din tillgänglighet.

Kvalifikationer

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater. Som person är du lyhörd mot brukare och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Jobbet kräver att du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

För att jobba som vikarie i Time Care Pool behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete inom området. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller stödassistent men det är inget krav. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt har goda kunskaper i svenska vad gäller tal, skrift och läsförståelse. B-körkort är meriterande.

Bifoga dina betyg för att styrka ditt CV.

Ansökan

Referensnummer:   A911078

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb