jobb just nu!

Lärare i tyska för årskurs 6-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Rektors ord om Vammarskolan:
Efter att ha tjänstgjort som rektor i mer än 25 år har jag aldrig upplevt en skola som är så bra på alla sätt som Vammarskolan. Kompetent personal, fantastisk samvaro och gemenskap. Ambitiös personal, lugn och trygg arbetsmiljö, ren och bra skolbyggnad mm. Att som lärare välja Vammarskolan är att dra en vinstlott.
Anders Kempe
Rektor

Arbetsuppgifter

Undervisa elever i årskurs 6-9 i tyska

Kvalifikationer

Du är grundskollärare i Tyska för högstadiet eller har motsvarande kunskaper. Du ser dig själv som en naturlig drivande kraft i att skapa bra förutsättningar för elevers lärande. Vana av att planera, genomföra och utvärdera lektioner. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och har en vana av att arbeta i skolan som organisation. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på tyska och svenska.
Du uppskattar ett varierande arbete och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för och värdesätter att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och arbetsteam. Du är medveten och tydlig i ditt pedagogiska ledarskap och du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av ansvar, närvaro och autenticitet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av denna tjänst.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-18

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A967531/2020

Ansök enligt nedan:

Anställning

Arbetstid: Dagtid.