Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi finns här för människor. Vi erbjuder olika typer av stöd till barn, unga, familjer och vuxna som på något sätt har behov av våra insatser. Vi ger personer det stöd som behövs för att sedan av egen kraft komma vidare till arbete, studier eller på annat sätt få hjälp för att utvecklas. Vi tar hand om våra gamla när de behöver stöd i sin vardag.
Vi är en av få kommuner i Sverige som har en samlad socialtjänst. Det innebär att myndighetsutövning samt behandlande och stödjande insatser finns i en och samma förvaltning. Det ser vi som en enorm styrka. Vi skapar värde för våra kommuninvånare och bidrar till ett gott och värdigt liv – för alla, oavsett förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid tidiga insatser och förebyggande arbete, professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en lärande arbetsplats - Vi gör varandra bättre genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Vi är social- och omsorgsförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.


Arbetsuppgifter

Att vara ett stöd och hjälp med vardagens alla bestyr till en medelålders kvinna med ALS. Arbetsplatsen ligger lantligt utan för Hudiksvall med dålig tillgång till allmänna kommunikationsmedel. Du behöver ha god fysik då arbetet kan komma att innebära tunga förflyttningar och inte vara allergisk mot pälsdjur då hund finns i familjen.

Arbetstiden kommer fara förlagd dag och kväll vardagar samt varannan helg.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent samt har erfarenhet av hjälpmedel som till exempel personlyft.
Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är lojal och tar ansvar för din uppgift.

Men framförallt behöver du ha ett positivt förhållningssätt och ha lätt för att samarbeta.
För att passa som personlig assistent behöver du vara trygg i dig själv och kunna agera i främmande situationer på ett sätt som ger trygghet för din kund. Du gillar att jobba ensam och har gott tålamod.

Förutom det är du också:
• Flexibel
• Ansvarstagande
• Kreativ
• Trygg

För att kunna jobba med alla förekommande arbetsuppgifter behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift samt datorvana.¨
.
Körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1226376

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se