Sjuksköterska till specialistpsykiatrin barn och unga i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialist psykiatrin Barn- och Unga bedriver länsövergripande psykiatrisk vård på specialistnivå i Kronobergs län och vänder sig till barn och ungdomar under 18 år. Verksamheten ingår i Psykiatricentrum och har mottagningar i Ljungby och Växjö samt en akutverksamhet i Växjö.

Vi söker nu en sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska till vår Akuta enhet som vill vara delaktig i vårt fortsatta arbete i att utveckla Region Kronobergs barnpsykiatri framåt.
Är du vår nästa kollega?

Arbetsuppgifter

På kliniken arbetar vi i tvärprofessionella team där du tillsammans med övriga professioner möter barn- och ungdomar i behov av specialiserad barnpsykiatrisk vård.
Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter som: akuta bedömningar, telefonrådgivning, ansvara för omvårdnadsarbete inom heldygnsvården, (två inneliggande platser), och/eller jobba med planerade besök inom öppenvårds delen.
Du kommer att arbeta såväl självständigt som i samverkan med dina kollegor. Arbetet innebär även nära samverkan med till exempel skola och socialtjänst.
Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.
Givetvis finns möjlighet till handledning och mentorskap.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara sjuksköterska/psykiatrisjuksköterska och gärna med någon terapeutisk utbildning, (KBT, Familjeterapi, mm).
Erfarenhet av arbete som sjuksköterska samt inom psykiatrisk vård och/eller arbete med barn- och ungdomar är önskvärt men inget krav. Du som är ny i din roll som sjuksköterska får gärna söka tjänsten eftersom stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 85/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Arbetstid enligt schema samt tjänstgöring var fjärde helg.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.