jobb just nu!

Undersköterska till hemsjukvården, vik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Hälso- och sjukvårdsenheten är en del av socialtjänstens verksamheter riktad mot vård- och omsorgsboende, hemsjukvård och funktionshinder. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt undersköterska som utför kvalificerad sjukvård med patienten i fokus. Hos oss inom hälso- och sjukvårdsenheten är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor.

Vi söker nu en vikarie till vår Hälso- och sjukvårdsenhet inom Jokkmokks kommun.
Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i nära team med leg. sjuksköterska. Du kommer att utföra behandlingar samt övriga hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska. Du ansvarar även för förrådsbeställning. Vårt verksamhetssystem för journalföring är Procapita.

Schemalagd arbetstid förlagd dagtid vardagar, viss beredskapstjänstgöring kväll och helg kan ingå efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska, du är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande som tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrande människor.

Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag.

B-körkort är ett krav. Erfarenhet meriteras men ej ett krav.

Anställningens omfattning

Perioden 2019-04-01-2019-08-31 eller enligt överenskommelse. Möjlighet till ökad sysselsättningsgrad samt förlängning.
80%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   18/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.