Är du gymnasielärare i engelska och samhällskunskap eller religion?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Hushags/Erikslundsgymnasiet!

Hushags/Erikslundsgymnasiet är en gymnasieskola med yrkesprogrammen: bygg- och anläggning-, restaurang- och livsmedel-, industri-, fordons- och transport, el- och energi samt VVS- och fastighetsprogrammen.

Vi har ca 500 elever och tillsammans är vi 90 anställda.

I skolorna finns utrustning i anpassade lokaler som liknar de framtida arbetsplatserna. Vår gymnasieskola har hög kvalité, där vi arbetar för att alla känner arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid samarbete och elevdemokrati, med flexibla arbetssätt. Vår värdegrund är viktig för oss och vi bedriver ett aktivt arbete utifrån den:

- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare med god förmåga att stötta alla elever, som kan möta eleven efter elevens förutsättningar. Vi ser gärna att du har vana vid att arbeta med människor och förstår vikten av att skapa bra relationer för ett lätt och smidigt samarbete. I tjänsten ingår undervisning, mentorskap och arbete i arbetslag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare i något/några av ämnena engelska, samhällskunskap, och/eller religion och du är behörig att undervisa på gymnasiet. Du har mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.

Det är önskvärt att du har arbetslivserfarenhet, goda ledaregenskaper, insikter i pedagogiskt arbete, samt att du är strukturerad, positiv och självständig.

Anställningens omfattning

Tillträde 2021-08-12 eller enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1018438

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!