Timvikarier till HVB-hem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba som vardagshjälte? Ibland behöver vi medarbetare med kort varsel, ibland under en längre tid. När det saknas ordinarie medarbetare behöver vi dig som kan hoppa in där du behövs som bäst, när det behövs som mest.

Rekrytering- och bemanningsenheten är en del av Personalenheten och samarbetar med tre av kommunens förvaltningar - Lärandeförvaltningen, Social- och omsorgsförvaltningen och Tekniska förvaltningen.

Vårt uppdrag är rekrytering av vikarier och daglig bemanning, samt att vi är en viktig del i kommunens arbete med långsiktig kompetensförsörjning.

Nu söker vi timvikarier till till kommunens egna HVB-hem, Nova Forte.

Om du tror att detta uppdrag passar dig så skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.


Välkommen med din ansökan!Arbetsuppgifter

Arbete med vuxna med beroendeproblematik som är i behov av psykosociala stödinsatser på kommunens eget HVB (hem för vård och boende).
Behandlingen sker både i grupp och individuellt. Vi har en grundbehandling och en fördjupad behandling. Arbetet består även till stor del av enskilda samtal och ADL träning.

Om du har erfarenhet av att arbeta med människor med en beroendeproblematik/destruktiv livsstil i grupp och enskilt är du den vi söker.

Arbetet kräver dokumentation. Vi använder oss av dokumentationssystemet Journal Digital.
Arbetet på Nova Forte innefattar dag/kväll/natt/helg

Kvalifikationer

Du är utbildad behandlingspedagog eller har en högskoleutbildning som bedöms lämplig för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med behandling (ÅP, MI, 12-steg). Vi ser gärna att du har kunskap och intresse att arbeta med personer med beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Du tidigare har erfarenhet av arbete på HVB. är flexibel, har god samarbetsförmåga och är van att arbeta med nätverk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver körkort på manuellt växlad bil.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Referensnummer:   A1159162

Gör ansökan

Övrigt

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Här arbetar 3 700 medarbetare inom 300 olika yrken för att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.hudiksvall.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Rekrytering och bemanning arbetar för att se till att flera av våra förvaltningar är bemannande. Vi jobbar för att de ska ha rätt person på rätt plats vid rätt tid.

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls Kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html