jobb just nu!

Sommarvikariat sjuksköterska vid Björkbackens omvårdnadsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Björkbackens omvårdnadsboende ligger i Enköping med närhet till buss, centrum och de bekvämligheter som finns där. Björkbackens omvårdnadsboende har 67 lägenheter fördelat på sju våningar.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig (OAS) för en säker och ändamålsenlig vård och behandling var gäller kundens fysiska och psykiska behov. Vissa arbetsledande uppgifter kan ingå efter överenskommelse med resultatenhetschef.

Du ansvarar för att handleda medarbetarna i det arbete som berör omvårdnad och bemötande.
Du ansvarar också för att utveckla medarbetarna i hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Det sker ett aktivt samarbete med andra sjuksköterskor, både inom resultatenheten men även andra verksamheter inom Enköpings kommun.

Kvalifikationer

I ditt ansvar ska du kunna bedöma och utföra sjuksköterskeuppgifter enligt de riktlinjer och ordinationer som beslutas utifrån kommunal hälso- och sjukvårds ansvar. Du ska även kunna handleda och utbilda omvårdnadspersonal. I ditt arbete krävs också att du har en god datavana och kan uttrycka dig bra i text och tal. I arbetet krävs också att man har en god samarbetsförmåga. Du bör också vara stresstålig.

Erfarenhet från kommunal sjukvård är meriterande.
B Körkort

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning efter sommaren.
Löneanspråk lämnas med ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   C24734

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.