jobb just nu!

Lärare inom kärnämnena sv, so, eng, ma och no

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker lärare inom kärnämnena sv, so, eng, ma och no till Höghammars gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare till kärnämnena sv, so, eng, ma och no som vill vara med oss och utveckla vår verksamhet vidare. Då elevantalet glädjande nog ökar hos oss behöver våra kärnämneslärare en till kollega. Kärnämneslärarna bildar en ämnesgrupp och består i dag av fyra lärare som arbetar tätt tillsammans. Inom Höghammars gymnasiesärskola finns fem nationella program som är organiserade i två arbetslag med arbetslagsledare. Vi är inne i ett spännande utvecklingsskede där vi bland annat har stort fokus på ökad samverkan mellan programmen och kärnämnen och det kollegiala lärandet. De flesta av våra program är integrerade i samma skolbyggnad som ungdomsgymnasiet och vuxenutbildningen. Viktigt hos oss är att det finns ett genuint intresse att arbeta med vår målgrupp av elever.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är behörig eller på väg att bli behörig ämneslärare. Vi ser gärna att:
Du har erfarenhet av läraryrket inom gymnasiesärskolan eller av elevmålgruppen på annat sätt.
Du är väl förtrogen med läroplanens värdegrund och kunskapsuppdraget.
Du har förmåga att skapa trygga och goda relationer med eleverna.
Du tycker det är viktigt att skapa en god lärande miljö.
Du utgår från elevens specifika behov och kan söka individuella lösningar som fokuserar på elevens hela studiesituation.
Du är trygg som person och tar ansvar för ditt uppdrag.
Du har engagemang och vilja att aktivt bidra i verksamhetens kollegiala lärandeprocesser.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A800347

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!