Sjuksköterska till hemsjukvården Hemtjänstcentrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta inom den kommunala hemsjukvården i centrala Enköping. Arbetet är under dagtid och du har ansvar för ett avgränsat område. Du träffar patienter i deras hem och utför vården där utifrån uppdrag från bl a primärvården. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård.

I uppdraget ingår samverkan med främst hemtjänstens personal, men även med andra aktörer både internt och externt som t ex arbetsterapeuter, fysioterapeuter, andra sjuksköterskor, biståndshandläggare, läkare, anhöriga etc.

Du har ansvar för att vägleda och handleda hemtjänstens personal i HSL samt att delegera HSL-insatser. Du har stor frihet i ditt uppdrag och i arbetets upplägg. I arbetsgruppen ingår flera erfarna sjuksköterskor samt en undersköterska. Tillsammans arbetar alla mot uppsatta mål, med utveckling av hemsjukvården och kvalitetssäkring av uppdraget.

Viss tjänstgöring i Vård- och omsorgsförvaltningens jour kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav:
Legitimerad sjuksköterska
B-körkort
Behärska det svenska språket väl i tal och skrift
Arbetslivserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:
Erfarenhet av hemsjukvård sedan tidigare

Personliga egenskaper:
Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt arbete och driver dina processer självständigt. Du har en förmåga att anpassa dig till situationen och ändrade omständigheter. Du är bra på att samarbeta och ser möjligheter i samverkan med andra aktörer. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har en förmåga att se helheten och ta hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela
verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Referensnummer:   C52002

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Det är av yttersta vikt att kunder och klienter inom vård- och omsorgsförvaltningens verksamhet kan känna trygghet i den omsorg som kommunen har ansvar för. Därför måste du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan erbjudande om anställning.

Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.
Har du redan ett utdrag får det inte vara äldre än ett år.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.