jobb just nu!

Biståndshandläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

I arbetet som biståndshandläggare ingår att utreda, bedöma och fatta beslut i ärenden samt kvalitetssäkra insatserna genom uppföljning. Målgruppen du erbjuds arbeta med är i huvudsak äldre personer.
Vi samverkar dagligen med olika aktörer kring vårdtagaren. Kunskap om SVU/Mina planer för samverkan och planering kring vårdtagaren inför utskrivning från sjukhus är meriterande
Du kommer arbeta både självständigt och i team. En viktig del i arbetet är att samarbeta och samverka med andra professioner både internt och externt.

Kvalifikationer

Socionomutbildning. God kompetens om gällande lagstiftning inom verksamhetsområdet.
Dokumentations- och datorvana samt lätt för att kunna uttrycka dig tydligt och strukturerat i tal och skrift. Du behöver vara trygg, strukturerad och ha god initiativ- och samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt och engagerat samt har en ekonomisk medvetenhet. Vi vill att du är serviceinriktad och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Föräldraledighetsvikariat Tillsättning om erforderliga beslut fattas och tillträde enligt överenskommelse.
80%
6 månader eller längre. Ca 9 månader, eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A988444

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med förmåner, erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb och konstförening.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.