Vi söker tandsköterska till Folktandvården i TingsRyd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu söker vi en tandsköterska till Folktandvården i Tingsryd-Ryd.

I Tingsryd finns hela Småland komprimerat på en och samma plats: här får du trolska skogar, spegelblanka sjöar, röda stugor och slingrande små vägar. Förutom fantastiska omgivningar kan vi också erbjuda dig som är tandsköterska ett viktigt, roligt och meningsfullt jobb - ett jobb där du känner att du verkligen gör skillnad.

Arbetsuppgifter

Vår moderna klinik i Tingsryd ligger tillsammans med vårdcentral och apotek centralt i samhället. Några dagar i veckan finns också ett team som arbetar på den lite mindre kliniken i Ryd. Vi är idag 19 medarbetare som arbetar på klinikerna, vi har en mycket god stämning, vi hjälps åt och vi trivs med att arbeta tillsammans.

Hos oss går patienter i alla åldrar och vi utför alla behandlingar som ryms inom allmäntandvårdens uppdrag. Vi jobbar i team på kliniken och du kommer framförallt att arbeta med assistans men är du intresserad får du gärna ha profylax och egna patienter. Här finns alltså möjlighet till både ett omväxlande och utvecklande arbete!

Hos oss får du en god introduktion; vi har ett övergripande introduktionsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg.

I denna rekrytering har vi satt en ganska lång ansökningstid eftersom det är sommar- och semestertider. Vi tillämpar dock löpande urval vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Med andra ord, sök redan idag om du är intresserad av att jobba i Tingsryd-Ryd!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, men det spelar ingen roll om du är nyexaminerad eller har hunnit skaffa dig erfarenhet från yrket. För oss är dina personliga egenskaper viktigast. Vi söker dig som tycker att det är roligt att gå till jobbet och ditt engagemang märks i mötet både med patienterna och med kollegorna. Vi vill också att du har en positiv grundinställning, är en lagspelare och är en person som är beredd att hugga i och hjälpa till när och där det behövs.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Detta är en tillsvidaretjänst, men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 45/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi är en förhållandevis liten organisation inom Folktandvården Kronoberg vilket gör att du ganska snabbt kommer in i verksamheten och det är enkelt att lära känna kollegor och skapa kontakt även utanför den klinik som du arbetar på. Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig förmåner i form av tjänstepension, förmånscykel, flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. Inom Region Kronoberg finns en inflyttarservice som bl.a. kan hjälpa till i jakten på bostad.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.