Sommarvikarier till hemtjänst och nattpatrull Lima, Rörbäcksnäs

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss! Ansök idag. Kollegor imorgon.

Arbetsuppgifter

Inom kommunens Socialförvaltning är huvuduppdrag att arbeta med människor i behov av stöd, hjälp och omvårdnad för att hantera sin vardag. Under sommaren, juni, juli och augusti har vi behov av ambitiösa och engagerade vikarier till de olika verksamheterna. Tjänsterna vi söker personal till är vårdbiträde/undersköterska inom:

• Hemtjänst Lima, Rörbäcksnäs
• Nattpatrull Lima Hemtjänst


Alla arbetsroller innebär varierande arbetstider, med tider förlagda dag, kväll och helg. Vi har även behov av personal som vill jobba natt i vår Nattpatrull.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

• ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna och upprätthålla goda levnadsvillkor utifrån individuella behov.
• skapa en meningsfull vardag för den enskilde i samverkan med omgivningen och arbeta lösningsfokuserat för att tillmötesgå den enskilde utan att inskränka på dennes rätt till självbestämmande, integritet och inflytande.
• ge de boende trygghet i sitt eget hem.
• du följer våra rutiner och riktlinjer

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Schema erbjuds vid anställningen och gäller främst juni, juli och augusti.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom vården, men det är inget krav. Att du har erfarenhet av att jobba i ett serviceyrke som innebär att hjälpa människor, ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att som person är du engagerad, intresserad av andra människor och ödmjuk.
Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift och ha förmåga att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar
I rekryteringen kommer vi även väga in din förmåga att vara flexibel, ansvarstagande och din förmåga att samarbeta med andra.

B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C180219

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

15

Arbetstid: Schema dag, kväll, helg och natt. Varierar beroende på arbetsplats.

Övrigt

Vid en eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur belastningsregistret till Malung-Sälen kommun. Se gärna till att du vid intervjutillfälle har detta med dig. Du beställer detta själv via: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Välkommen med din ansökan via vårt ansökningssystem!
Ansökningar via e-mail kan ej hanteras pga. GDPR.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.