Biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en engagerad biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin i Växjö. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara en del av ett härligt team av kollegor. Varmt välkommen till oss!

Klinisk Kemi och transfusionsmedicin i Region Kronoberg omfattar de tre laboratorierna Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin vid Centrallasarettet i Växjö samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin vid Lasarettet i Ljungby. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer höga krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.

Vi har under senare år genomfört en omfattande ombyggnation, infört nya instrument och vi söker dig som vill jobba i ett av Sveriges modernaste laboratorium. Ett arbete pågår även med att formge det nya akutsjukhuset som ska byggas i Växjö. Transfusionsmedicin tar årligen emot ca 10 000 blodgivare, framställer blodkomponenter samt utför drygt 30 000 blodgruppsserologiska analyser. Verksamheten bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Som anställd i Region Kronoberg finns ett antal förmåner som du kan ta del av. Vi kan även hjälpa till med inflyttarservice om du flyttar till regionen. Läs gärna mer på: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas, både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är självständigt, utvecklande och du kommer att ta egna beslut, samtidigt som du arbetar i ett härligt team av glada medarbetare. I arbetsuppgifterna på Transfusionsmedicin ingår rekrytering och omhändertagande av blodgivare i samband med blodgivning samt komponentframställning. Du kommer även arbeta på lab med olika blodgruppsserologiska undersökningar.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling. Våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga.

Du anställs på rotation, vilket innebär att såväl dag, kväll, natt och helgtjänstgöring kan bli aktuellt. Arbetet på Transfusionsmedicin bedrivs dock bara dagtid vardagar samt enstaka kvällar och helger.

Kvalifikationer

- Du som söker är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt befinner dig i slutskedet av din utbildning.
- Du är en ansvarsfull person som arbetar strukturerat och självständigt.
- Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbetstempot under vissa perioder är högt.
- Med kundens behov i fokus deltar du i förändrings- och utvecklingsarbete.
- Du är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och bidrar med arbetsglädje i gruppen.
- Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, motsvarande nivå C1 enligt Europarådets klassifikation Gemensam europeisk referensram för språk, för att både internt och externt kunna sköta en god kommunikation.
- Du ska ha goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 193/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dagtid vardagar samt enstaka kvällar och helger.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.