jobb just nu!

Lärarvikarier till personalpoolen!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Barn- och utbildningsförvaltningens personalpool ska underlätta vikarieanskaffningen då ordinarie personal är borta kortare perioder.

Personalpoolen förmedlar vikarier till förskolan och grundskolan. Personalpoolen har både tillsvidareanställd personal och timavlönade vikarier. Som timavlönad vikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika enheter inom hela Eskilstuna kommun.

Våra verksamheter finns lokaliserad på flera olika platser, både i och utanför centrala Eskilstuna.

Vill du veta mer? Ring gärna ringa oss eller gå in och titta på vår hemsida.

Här hittar du mer information om oss:
www.eskilstuna.se/kommun-och-politik/forvaltningar-och-bolag/forvaltningar/barn--och-utbildningsforvaltningen/personalpoolen

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och stimulera barn och ungdomar till ett kreativt lärande? Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att de får en rolig och lärorik skola att utvecklas i? Då ska du söka till oss!

Vi söker dig som vill timvikariera som lärare i Eskilstuna kommuns grundskolor. Som lärarvikarie täcker du upp när ordinarie undervisningspersonal är frånvarande, det kan röra sig om heldagar, enstaka lektioner eller längre vikariat. I rollen som lärarvikarie har du den viktiga uppgiften att undervisa barn och ungdomar i skolan. Din uppgift är att ge eleverna kunskap men även att stödja deras personliga utveckling och motivera dem att själva söka kunskap. Arbetet innebär att du arbetar både självständigt och tillsammans med övrig personal på skolan.

Vi söker vikarier till alla årskurser inom grundskolan och i samtliga ämnen.

Kvalifikationer

För den här tjänsten behöver du ha en fullständig gymnasieutbildning. Har du en lärarexamen eller pågående lärarutbildning ser vi det som meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom yrkesområdet från det svenska skolsystemet eller annan pedagogisk verksamhet ser vi också det som meriterande.

Som vikarie ska du kunna arbeta både centralt och i kommunens ytterområden/landsbygd. Eftersom språkutveckling är en central del i ett barns lärande är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser att du har grundläggande datakunskaper då dokumentation och administration förekommer i dina arbetsuppgifter.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och trevligt bemötande, är flexibel, stresstålig, ansvarsfull, initiativrik och lätt att samarbeta med. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och om du har någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Vi förväntar oss att du som vikarie är en god representant för Eskilstuna kommun.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde löpande enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   5460

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.