Höörs kommun söker undersköterskor till hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba med många spännande utmaningar i hemtjänst. Utföra och utveckla omsorgsarbete i medborgarens hem utifrån ett funktionsstödjande förhållningssätt. Samarbete med olika professioner i kommunen är viktigt för att medborgaren ska få en god omsorg. Du utför även insatser som delegeras av sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut. Vi arbetar med kontaktmannaskap och där ingår dokumentation.

Hos oss är det viktigt att aktivt delta och medverka till ett bra arbetsklimat där vi hjälps åt i de vardagliga arbetsuppgifterna. I arbetet går vi ,cyklar, eller kör bil. Vi tillämpar Time Care som schemaverktyg.

Kvalifikationer

Du är undersköterska, gärna specialistutbildad med inriktning psykiatri eller geriatrik. Du tycker om att ha många olika arbetsuppgifter, kan ta egna initiativ, fokuserar på lösningar, inte problem och är inte rädd för förändringar i vardagen.

Du måste ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift samt datorkunskap. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   117/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.