jobb just nu!

Specialpedagog/speciallärare sökes till Enebackeskolan i Höör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Enebackeskolan och Tjörnarps skola är en skolenhet med åk F-6 med ca 700 elever. Vi söker dig som är speciallärare eller specialpedagog med inriktning mot åk 4-6. Vi har ett nära samarbete inom elevhälsan och du kommer att vara kopplad till "ansvarsklasser" där du tillsammans med klasslärarna aktivt utvecklar lärmiljön. Var 6:e vecka är sk LRT-veckor där speciallärare/ specialpedagoger särskilt fokuserar på utvecklingen av sitt främjande arbete för att skolan som helhet ska kunna erbjuda en god lärmiljö för alla elever. I ditt uppdrag är det viktigt att du både tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter, men också har lätt för att arbeta i team och kan inspirera dina kollegor. Du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Du har empatisk förmåga och är tydlig i ditt sätt att kommunicera med barn, föräldrar och personal.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med en vidareutbildning som specialpedagog alternativt speciallärare. Som person är du en drivande lagspelare med positiv grundsyn och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är påläst kring stödinsatser och väl förtrogen med styrdokument. Du har förmågan att skapa goda relationer och genom detta få en trygg lärandemiljö för våra elever.
Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   13/19

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.