Psykolog till rehabiliteringsklinikens smärtenhet!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Välkommen till rehabiliteringskliniken i Växjö!
Vi är en specialistverksamhet för patienter i behov av rehabilitering efter sjukdom eller skada. Nu finns chansen för dig som psykolog att vara med och göra skillnad för våra patienter. Vi på rehabiliteringskliniken kan erbjuda dig ett roligt, utmanande och intressant arbete där du kommer möta patienter med olika behov och diagnoser.

Vi på rehabiliteringskliniken har ett viktigt uppdrag. När du kommer till oss möts du av ett stort engagemang, vi är helt enkelt väldigt stolta över att jobba här. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga välbefinnande och främja ett aktivt och självständigt liv för patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke, hjärnskada, neurologiska sjukdomar, benamputation, multitrauma eller vid långvarig smärta.

Smärtenheten är en mottagning för personer med långvarig benign smärta som är i behov av specialiserad bedömning och rehabilitering. Vår styrka är att vi arbetar tvärprofessionellt med personcentrerad vård. På rehabiliteringskliniken arbetar sex psykologer varav tre på smärtenheten. I teamet ingår även, förutom psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, läkare, arbetsterapeut, rehabassistent och sekreterare. Smärtenheten är uppbyggd på två program där patienten antingen går individuellt eller ett gruppbaserat program.

Vi värderar vår arbetsmiljö högt och har en tydlig målsättning om att alla medarbetares kompetens används rätt. Det som gör att vi trivs här är att vår kultur präglas av öppenhet, hjälpsamhet och viljan att lära sig. Vi har en trevlig arbetsplats belägen på Sigfridsområdet med en vacker omgivning, precis intill sjön Trummen.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna redan idag. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig den unika möjligheten att, tillsammans med övriga professioner i teamet, forma och utveckla verksamheten. I uppdraget ingår bland annat att tillsammans med teamet genomföra multimodala bedömningar och behandlingsinsatser utifrån evidens och beprövad erfarenhet.

Som psykolog på smärtenheten arbetar du med specialiserad rehabilitering av patienter med långvariga smärttillstånd. Inom smärtenheten finns patienter som är i behov av specialistbedömning. I uppdraget ingår bland annat att genomföra multimodala bedömningar, behandlingsinsatser, klargöra patientens smärtmekanismer, göra upp individuella behandlingsplaner och samverka med olika aktörer kring patienterna. Arbetet innefattar bedömning och behandling individuellt eller i grupp samt föreläsning.

Du kommer att få en bra introduktion och bredvidgång samt kontinuerlig handledning av en kollega.

Vad erbjuder vi mer?
I vår organisation är din utveckling viktig, både genom en bra introduktion och genom vidareutbildning. Vi har en stor och stabil organisation i ryggen. Inte bara inom rehabiliteringskliniken, utan hela Region Kronoberg. Det ger trygghet och öppnar möjligheter för din utveckling och karriär. Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredning och behandling av patienter med smärta eller har vidareutbildning i smärtans psykologi samt mindfulness. Det är önskvärt om du är utbildad och har erfarenhet av arbete utifrån KBT/ACT.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 79/22

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.