jobb just nu!

Skoladministratör på deltid till Stålforsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hos oss arbetar vi för att skapa goda relationer med fokus på ett uppskattande och positivt förhållningssätt. Vårt största fokus är att ge lärare förutsättningar för att ha hög kvalitet i sin undervisning och vi har flera kollegiala processer för att nå dit. I längden handlar inställningen om att vi alltid väljer att se möjligheter och att fokusera på elevernas bästa egenskaper. Vårt förhållningssätt gör det lättare för alla elever att nå goda studieresultat utifrån sina egna förutsättningar. Vi har mycket att vara stolta över, men vi har också en hel del utmaningar.

Läs gärna mer om oss här:
http://www.eskilstuna.se/stalforsskolan

Arbetsuppgifter

På grund av en föräldraledighet behöver Stålforsskolan nu en skoladministratör på 50%! Är du engagerad, ansvarsfull och tycker om att vara spindeln i nätet? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Som skoladministratör sitter du i skolans expedition där du är ansiktet utåt. Där träffar du varje dag elever och personal som du hjälper och vägleder i olika ärenden.

Du arbetar med de flesta administrativa uppgifter som kan förekomma i en skola. Du kommer också att hantera fakturor och beställningar.

Du har ett nära samarbete med vår befintliga skoladministratör och ni stödjer även skolledningen med personaladministration och elevregistrering. Ni ingår i vårt serviceteam där bland annat vaktmästare, skolvärdar och en bibliotekarie ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och du får gärna ha tidigare erfarenhet inom service och av administrativa uppgifter. Vi ser också att du har mycket goda datorkunskaper och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du även kunskap i ytterligare språk kan det vara en fördel.

Vi ser det som mycket positivt om du har erfarenhet av administration på kommunal grundskola. Det är också meriterande om du har en administrativ utbildning från till exempel yrkeshögskola.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och kan arbeta självständigt och noggrant. Det är också viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och initiativrik. Bemötande mot andra människor är viktigt för dig och du har en hög servicekänsla. Du har förmågan att behålla lugnet även i stressande situationer med mycket på gång samtidigt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Snarast enligt överenskommelse
50%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   5366

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap och Modigt ledarskap.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar 53 förskolor, 27 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter plus ett antal gemensamma enheter som exempelvis särskolan. Tillsammans är vi cirka 3700 medarbetare.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.