Vikarier till Bompabacken och hemtjänst Sälen/Transtrand

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Bompabackens äldreboende ligger i Transtrand, 10 km söder om Sälen. Bompabacken består av två avdelningar: Tranan och Fjällbacken varav Fjällbacken är ett demensboende. Hemtjänsten Sälen/Transtrand har kunder runt om i båda byarna och utgår från Bompabacken.

Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov. Du hjälper till att skapa en meningsfull vardag för den enskilde och ger våra boende trygghet i sitt eget hem. Med gott bemötande, hög servicegrad och engagemang anpassar du arbetet efter varje enskild boendes behov så att stödet utformas individuellt utifrån genomförandeplanen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som vill arbeta som undersköterska eller vårdbiträde. Vikariaten är på olika omfattning.

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och ge en god omvårdnad. Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta. Du behöver ha fyllt 18 år och för arbete i hemtjänsten krävs också körkort. Därutöver är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Det viktigaste för oss är att du tycker om att arbeta med människor, är du utbildad undersköterska är detta positivt, men det är inget krav. Vi kommer att skola in dig på plats om du saknar formell utbildning.

Anställningens omfattning

Tillträde sker efter överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1017171

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tillsättning av tjänst kan komma att ske löpande, så tveka inte med att skicka in ansökan!

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.