Aktivitetssamordnare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för att ordna och hålla i sociala och fysiska aktiviteter på våra befintliga träffpunkter. Arbetet innebär att du måste kunna planera, strukturera och vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.

Som Aktivitetssamordnare kommer du att planera, genomföra, utvärdera och utveckla aktiviteter utifrån gruppers och individuella behov med fokus på hälsofrämjande och bryta ensamheten. Det handlar bland annat om att hitta kanaler och genom dessa marknadsföra träffpunkterna, skapa delaktighet och ta tillvara initiativ från deltagarna. För utveckling behövs ett strategiskt arbete, nätverkande och omvärldsbevakning. Samverkan med civila aktörer, öppna mötesplatser, olika yrkeskategorier och andra verksamheter är av stor betydelse.

Även administrativt arbete såsom löpande dokumentation, uppföljning, framtagande av statistik och verksamhetsrapportering förekommer. I uppdraget ingår även ansvar för gemensamhetslokaler samt bokningar och beställningar.

Kvalifikationer

Vi vill att du är utbildad äldrepedagog eller har annan utbildning som bedöms som lämplig. Erfarenhet av arbetet eller av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

I rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ha ett pedagogiskt sätt samt tycka om att ha kollegor som du arbetar i team med. Som person är du flexibel och styr ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är lyhörd och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete. Du har lätt att samarbeta och skapa samt underhålla kontakter både internt och externt.

Du ska ha ett gott bemötande och behärska svenska språket väl i tal och skrift. Det krävs även att du har god datorvana och goda kunskaper i digital teknik. Verksamheten är i ständig utveckling kring det hälsofrämjande arbetet och vi ser gärna att du är delaktig i den.

Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-03-14

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1081765

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Övrigt

Uppvisning av utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras vid anställning, men ska inte skickas med ansökan.

Intervjuer kommer att ske den 9 februari 2022.