jobb just nu!

Sakkunnig IT och e-hälsa/välfärdsteknik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, särskilt boende och specialenheter. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns en handläggarenhet samt stödfunktioner såsom ekonomer, HR, IT och allmänt administrativt stöd.

Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare.

PERSONALFÖRMÅNER
Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ. Pulsen är vår personal- och fritidsförening som erbjuder många aktiviteter och är dessutom utsedd till en av Sveriges bästa personalföreningar.

Arbetsuppgifter

Som sakkunnig i IT och e-hälsa/välfärdsteknik är ditt uppdrag att vara rådgivande, delta i förändringsarbete, upprätta rutiner och planer, samverka med förvaltningens ledning och enheter samt kommunens IT-enheter och övriga interna och externa aktörer som har beröring med förvaltningens arbete. I uppdraget ingår att stödja och utveckla användare i verksamhetssystemen och övrigt IT-stöd och utveckla processer. Visst administrativt arbete samt förvaltning av IT-system ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning och är tekniskt kunnig inom IT, gärna med erfarenhet av e-hälsofrågor/välfärdsteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet inom social omsorg och lagstiftningen kopplat till omsorgsförvaltningens verksamhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt med utvecklingsfrågor och omvärldsbevakning, samtidigt som du måste kunna samarbeta i grupp med kollegor, användare och leverantörer. Som person är du strukturerad, noggrann, engagerad och motiverande. Du är tillgänglig och serviceinriktad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Resor inom kommunen ingår i tjänsten och därför kräva körkort och tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   71-19

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.