jobb just nu!

Elevassistent Sälens skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Norra rektorsområdet i Malung- Sälens kommun omfattar tre skolverksamheter.
Sälens skola med ca 150 elever är belägen i Sälens by. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-5 samt ett fritidshem.

Vi söker en elevassistent till Sälens skola i norra rektorsområdet. Det är viktigt att du sätter eleven i centrum och vill arbeta för elevens bästa gällande hela elevens skolsituation.

Vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Kvalifikationer

Erfarenhet av elevassistentarbete ses som positivt men är inget krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-11-05

Tidsbegränsad till: 2019-04-30

75%
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A817189

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Anställningen omfattas av registerkontroll.