Grundskollärare åk 4-9 i SVE/SVA, SO, ENG

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en grundskollärare åk 4-9 i SVE/SVA, SO, ENG (60-80 %) med huvudsaklig placering Staffangymnasiet Introduktionsprogrammet i Söderhamn.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning på vårt Introduktionsprogram (IM). Du har ett nära samarbete med övriga lärare som undervisar i dina ämnen, och tillhör ett programlag. Du lägger ditt fokus på undervisningen och att skapa det bästa individuella förutsättningarna för dina elever. Mentorskapet för eleverna ansvarar en heltidsmentor för. På Staffangymnasiet får du behöriga, stolta, positiva och ambitiösa kollegor att samarbeta med, stöd av ett kompetent elevhälsoteam när du behöver och ett gäng härliga elever att jobba med.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare för grundskolans äldre årskurser i SVE/SVA och något/några fler ämnen, gärna SO och/eller ENG.
Du ser anpassningar och individualiserat arbetssätt som en självklar del i din undervisning. Du tycker om att samarbeta, dela med dig av dina erfarenheter och lära nytt. Du har viljan och förmågan att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och vårdnadshavare.
Tidigare erfarenhet av undervisning är meriterande.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2022-06-15

Tillträde snarast.
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Referensnummer:   A1051456

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!