jobb just nu!

Lärare till Töcksfors skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på de möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

På Töcksfors skola står vi inför en stor renovering av hela vår skola. Ett gott samarbete mellan arkitekt, politiker och personal gör att vi hoppas på en fantastisk utveckling av våra lokaler inom kort. Här startar skoldagen kl. 8:00 och avslutas ca 14.00 alla dagar utom fredagar då alla slutar strax efter lunch. Vi ses på arbetsplattsträffar en gång i veckan där vi har tydliga teman för varje träff. Vi är i en ständig förändring och utveckling. Just nu jobbar vi bland annat mycket kring elevers trivsel & inflytande, elevers måluppfyllelse samt pedagogiska planeringar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarie till Töcksfors skola åk 4,5 och 6. Främsta arbetsuppgiften är att stötta elever i särskilt behov, med undervisning inriktat på mattematik. Men även andra ämnen kan komma att vara aktuella.

På vår skola kommer ni till positiva och trevliga arbetslag som är vana att stötta varandra i vardagen. Vi har ett gott samarbete och ett öppet och trevligt arbetsklimat. Här jobbar vi med ämneslärare och utifrån två-pedagogsystem i stor omfattning. En tydlig rollfördelning mellan mentorskap och ämneslärare har vi jobbat fram och håller på att utveckla ännu mer.

Vi har ett stödsystem som bygger på ett tänk kring studierum för de elever som behöver något utöver den ordinarie undervisningen. All personal har under de senaste åren gått skolverkets kompetensutveckling "Specialpedagogik för lärande" så här finns lärarlag med det senaste i inom skolans kompetensutveckling. I organisationen finns speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska och genom elevhälsan finns tillgång till skolpsykolog och skolläkare.

Kvalifikationer

Vi ser fram emot att du som legitimerad lärare utifrån profileringen ovan vill arbeta hos oss och vara med att utveckla skolan i en riktning där en trygg och tillåtande lärandemiljö står i fokus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I första hand värderas legitimerad lärare. Vid ett urval där vi inte mottagit ansökningar med legitimerade lärare värderas utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-12-18

Snarast, enligt överenskommelse.
80 %

Ansökan

Referensnummer:   A980727

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.