Fritidspedagog/Lärare i fritidshem till Närlundaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!


Närlundaskolan är kommunens största F-5 skola med ca 320 elever. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas med en pågående nybyggnation av en skolbyggnad för åk 4-6 samt en planerad nybyggnation av skolbyggnad för åk F-3 samt fritidshem. Skolan ligger vackert belägen i centrala Askersund med närhet till skogar och sjöar. Vi hoppas att du vill vara en del av den stora förändring som Närlundaskolan kommer att genomgå. En spännande framtid väntar oss och våra medarbetare!

Till Närlundaskolan pendlar du enkelt från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog på Närlundaskolan består arbetsuppgifterna av att planera, genomföra och skapa en trygg och lärorik miljö utifrån läroplanen där eleverna, deras lärande och utveckling står i centrum. Du ansvarar tillsammans med ditt arbetslag för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet och samverkar med skolan under skoldagen, där rastaktiviteter är en stor del. Du känner dig trygg i din yrkesroll och genom lust, mod och engagemang i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem.
Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen. Du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt och bidrar till utvecklingen av fritidshemmet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande.

Intervju och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden så ansök redan idag!

För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i fritidshem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-01-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A973734

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper.