Grundskollärare, 4-6 Lillkyrkaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Lillkyrkaskolan finns i det natursköna Trögden ungefär 1,5 mil utanför Enköping. Vår geografiska placering ger goda förutsättningar att använda närmiljön till att lära i olika sammanhang. Vi ser det som självklart att delar av undervisningen sker utomhus. Lillkyrkaskolan är en liten skola men vi har bibliotek, musiksal, textilsal, trä- och metallsal, fullstor idrottshall och särskilda lokaler för vår fritidsverksamhet. På Lillkyrkaskolan har vi elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vi har omkring 150 elever och vi är cirka 20 medarbetare.

Våra medarbetare har hög behörighet både inom skola och fritidshem. Vi tar del av varandras kompetenser genom samarbete i lärlag och genom ett utvecklande kollegialt utbyte i gemensamma träffar varje vecka. Vår inställning är: ”Vi vill utvecklas. Vi är aldrig färdiga”. Vi har en samsyn kring att söka svar på elevers svårigheter i lärmiljö och undervisningssituationer och inte hos eleven själv.

Vi har hög måluppfyllelse och vi följer kontinuerligt och strukturerat upp elevernas lärande under läsåret. Lillkyrkaskolan är på god väg inom digitalisering. Våra klassrum är utrustade med projektorer och smartboards och eleverna har tillgång till digitala arbetsverktyg från förskoleklass och uppåt.

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med kollegor ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument. I arbetsuppgifterna ingår det att bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling i vårt digitala system. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. Du tar aktivt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Som lärare tar du ansvar för dina resultat, vilka är alla dina elevers utveckling i enlighet med styrdokumenten. Du differentierar och tillgängliggör din undervisning och möjliggör för alla elever att lyckas.

Kvalifikationer

Mål- och resultatorienterad - Avgörande
Det syns tydligt i ditt arbete att du har fokus på målen och att ditt arbete bygger på analys av resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

Samarbetsförmåga - Avgörande
Du är bra på att samarbeta med både kollegor och vårdnadshavare. Du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Pedagogisk insikt - Avgörande
Du har en stor kunskap om hur människor tar till sig kunskap utifrån olika förutsättningar och kan anpassa din undervisning utifrån det. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Förutom behörighet kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C51351

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.