Legitimerad Sjuksköterska NATT

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder. Tierps kommun har en vård och omsorg som ligger i framkant när det gäller att tänka nytt, annorlunda och hållbar framtid.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom kommunens verksamhet har du varierande sjuksköterskeuppgifter på jourtid. Arbetet innefattar att besöka kunderna enligt planering och behov samt övervaka och följa upp hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov och läkemedelshantering. Delegering och rådgivning till omvårdnadspersonal är också en viktig del i arbetet. En stor del i ditt arbete är att kunna planera och organisera det egna arbetet och arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du arbetar i ett nära team som består av olika professioner: omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, samt enhetschef.
Nattsköterskans uppdrag planeras in i TES verktyg tillsammans med Nattpatrullens uppdrag som består av undersköterskor där samarbetet och flexibilitet är av stor vikt.
Du kommer även att vara del i kommunens sjuksköterskegrupp som kännetecknas av stöttande klimat och ett gott samarbete. Sjuksköterskegruppen har även kontinuerliga utvecklingsmöten med kommunens MAS.
Utbildning och vidareutveckling är av stor betydelse för oss i Tierps kommun och något vi uppmuntrar och erbjuder.
Vi ger dig en trygg anställning med påverkningsbart schema i TimeCare.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska på natten som har ett kundcentrerat arbetssätt och ser möjligheterna. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och gillar att arbeta i team.
Du har ett bra bemötande, är lätt att samarbeta med och är tydlig i din kommunikation. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har den äldres bästa i fokus ser vi som en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav. Arbetet kräver att du har körkort för manuell växellåda.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1019946

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Rekrytering pågår fortlöpande. Är du intresserad skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.