Ekonom

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har drivkraft och intresse för dessa frågor och som även på ett konsultativt sätt kan stötta kommunens förvaltningar i ekonomiska frågor. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Budgetarbete, planering, uppföljning, prognoser.
• Ekonomisk analys, nyckeltal, statistik.
• Presentationer inför ledningsgrupp och politisk ledning.

Kvalifikationer

Du har:
• Högskolexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet
• Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
• Intresse av att jobba med utveckling, utvärdering och analyser
• Ett konsultativt förhållningssätt och känsla för service
• En god samarbetsförmåga och en pedagogiskt förmåga

Erfarenhet från kommunaltekniska och/eller samhällsbyggnadsfrågor är meriterande. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Ekonom 2021 - 2

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.