Grundskollärare Ma/No åk 7-9, Ungärde skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ungärde skola har idag ca 210 elever och är belägen i Lima, 3 mil söder om Sälenfjällen. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-9 samt fritidsverksamhet. Skolan ligger vackert belägen vid Älven och vi har även i samma område en förskola samt grundsärskola.

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Just nu rekryterar Malung-Sälens kommun flertalet tjänster inom skolan inför höstterminen.
Rektorer kommer hjälpas åt i rekryteringsprocessen och om du söker en av våra tjänster kan du komma att även bli aktuell för andra skolor/förskolor om du inte uttryckligen skriver i din ansökan att du inte vill att din ansökan används till andra tjänster!

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill undervisa i Matematik och NO i årskurserna 7-9.

Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Då vi är inne i en process där undervisning och kommunikation utvecklas digitalt, förväntas du ha en vilja att delta i det arbetet och vara positiv till förändringen.

I ditt uppdrag som lärare planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Din undervisning är kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.
I teamet på skolan arbetar vi tillsammans och vi ser fram emot att få nya kollegor under hösten för att fortsätta vårt viktiga arbete framöver med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning och är behörig att undervisa i årskurserna 7-9. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom grundskola.

Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Du är väl förtrogen med läroplanen och skollagen. För oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, öppen och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter ett gott bemötande mot elever och dina kollegor och vårdnadshavare.

Då vi är inne i en process där undervisning och kommunikation utvecklas digitalt, förväntas du ha en vilja att delta i det arbetet och vara positiv till förändringen.

Vi lägger särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga i rekryteringen.
Är du nyexaminerad som lärare välkomnar vi dig och tillser att du får en mentor på plats.

Anställningens omfattning

Inför höstterminen 2023
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1158174 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.