Grundskollärare 4-6, Norra rektorsområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu grundskollärare år 4-6 till Norra rektorsområdet i Askersunds kommun.

Norra rektorsområdet består av två F-6 skolor med fritidshem, en i Åsbro och en i Rönneshytta samt fritidshem i Snavlunda.

I din roll som lärare hos oss arbetar du nära dina kollegor med en strävan efter att alla elever ska nå kunskapsmålen och känna glädje och trygghet i skolan. Du är en tydlig ledare och en flexibel person, öppen för nya idéer. Du gillar att dela med dig av dina egna idéer och erfarenheter. Du kan kritiskt granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna.

I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.

Du kommer att få möjlighet att medverka på ämnesnätverksträffar på norra rektorsområdet samt kommungemensamma nätverksträffar.

Kvalifikationer

Lärarutbildning samt lärarlegitimation är ett krav.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande

Observera att intervju och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Anställningens omfattning

Tillträde 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   BOUNORRA 7/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdsbidrag varje år.
Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!