jobb just nu!

Lärare Idrott och hälsa åk 6-9

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Centralskolan är en skola för åk 6-9 med delvis integrerad grundsärskola. På skolan finns två stora arbetslag och ett mindre där särskolan, särskilda undervisningsgrupper och förberedelseklasserna ingår.
Skolan ligger i det natursköna Malung i västra Dalarna. Vår skola har ca 300 elever och i samma byggnader finns VDUF med sitt gymnasium. Vi finns i centrala Malung.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss kommer du i första hand att ansvara för undervisningen i idrott och hälsa i åk 6-9.
Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för lärmiljöerna utifrån varje enskild elevs behov.
I tjänsten ingår även mentorskap för 10-13 elever
I tjänsten ingår också resurstid i andra ämnen beroende på din kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare (eller har annan för ändamålet adekvat utbildning).
Vi vill att du har behörighet att undervisa i ämnet idrott och hälsa och gärna i kombination med ämnet hem- och konsumentkunskap och svenska och svenska som andraspråk.

Om du har erfarenhet att undervisa elever med svenska som andraspråk så är det meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta med både elever, kollegor och målsmän.
Din starka sida är din positiva attityd.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-01-07

Tidsbegränsad till: 2019-12-20

Vikariat vid föräldraledighet - kan komma att förlängas och beroende på ämneskompetens finns även möjlighet till en kommande tillsvidareanställning.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A827372

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas