Mark- och anläggningsarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Samhällsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i kommunens arbete att utveckla Vadstenas attraktivitet i såväl staden som hela kommunen. Vårt uppdrag är att möjliggöra en växande befolkning, bidra till en hållbar stadsutveckling och skapa trygga miljöer för våra medborgare, företagare och besökare.

Inom förvaltningen, med sammanlagt 16 medarbetare, finns miljöavdelningen, plan- och bygglovsavdelningen och mark- och exploateringsavdelningen. Vi ansvarar bland annat för mark- och exploateringsfrågor, detaljplanering, bygglov, byggnadsinspektion, tillsyn inom miljö- och hälsoskyddsområdet, drift, underhåll och skötsel samt förvaltning av offentlig mark.

I takt med ökade politiska ambitioner inom samhällsbyggnadsområdet har uppdragen till förvaltningen ökat i stor omfattning under de senaste åren. Vi söker därför en mark- och anläggningsarbetare med placering inom mark- och exploateringsavdelningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en mark- och anläggningsarbetare som ska delta i utbyggnad av infrastruktur i våra nya exploateringsområden och i projekt som rör om- och nybyggnation av gator, gång- och cykelvägar, lekplatser, bryggor, parkområden och andra offentliga miljöer. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar såväl nyanläggning, som underhåll.

Tjänsten kan också komma att innebära drift- och underhållsarbete inom gata och park, samt schemalagd beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom mark- och anläggning. Du ska ha körvana av maskiner kopplade till arbetsuppgiften. Yrkesbevis är meriterande.
B-körkort är ett krav. Har Du även BE-körkort eller C-körkort är detta meriterande.

I ditt arbete kommer du ofta att ha kontakt med medborgarna i kommunen. Därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad och trivs med att kommunicera med andra människor. Du är engagerad och bidrar med lösningar och idéer. Ordning och reda på arbetsplatsen är för dig en självklarhet. Du värdesätter ett gott samarbete samtidigt som du drivs av en vilja att åstadkomma resultat och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-03

Eller enligt övernskommelse

Ansökan

Referensnummer:   73/2021

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval, vilket innebär att kandidater kan bli kontaktade innan sista ansökningsdatum har passerat. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan".
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.