Lärare i idrott och hälsa

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Välkommen till Enebackeskolan - skolan som arbetar för att sätta eleven i första rummet!
Vi är en F-6-skola i centrala Höör som nu söker idrottslärare till vår verksamhet. Om du vill ta ansvar för elevernas lärande och vara delaktig i Enebackeskolans utvecklingsarbete - då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter


Som idrottslärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du kommer att arbeta nära elever, kollegor och skolledning och ingå i ett arbetslag där kollegialt utbyte sker för att utveckla undervisningskvaliteter. I ditt arbete har du ansvar för planering, genomförande och bedömning av undervisningen utifrån ett formativt förhållningssätt. Du medverkar till elevers ökade måluppfyllelse genom att bidra med innovativa, pedagogiska tankar i kollegiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk 1-6. Tjänsten kräver att du:
- är en god ledare i och utanför undervisningsrummet
- planerar med fokus på elevers lust att lära
- är väl insatt i och planerar utifrån differentierad undervisning. Du har goda kunskaper om hur undervisningen påverkar olika elevers lärande.
- har förmågan att skapa goda relationer och genom detta få en trygg lärandemiljö för våra elever
- är väl insatt i styrdokument och har erfarenhet av att analysera och dokumentera elevers förmågor och kunskaper
- kan arbeta självständigt, men du är också bra på att samarbeta. Du vågar utmana kollegor att tänka i nya banor.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   119/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.