jobb just nu!

Ekonom

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi söker dig, en ekonom som är intresserad av att vara med att löpande utveckla, förbättra och kvalitetssäkra de ekonomiska processerna.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du bland annat att arbeta med budgetering, analys och uppföljning samt vara bollplank till både verksamhetschefer och enhetschefer i ekonomiska frågor. Som ekonom inom Jokkmokks kommun är du centralt placerad på ekonomifunktionen. Där strävar vi efter att arbeta tillsammans i så stor utsträckning som möjligt så en mängd andra övergripande uppgifter förekommer också bland arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, eller har en bakgrund som vi bedömer likvärdig. Du har en god kommunikativ förmåga tänker långsiktigt och är serviceinriktad, prestigelös och flexibel i samarbetet med andra. Du är van och trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp samt trivs även i situationer där du fungerar som intern utbildare inom organisationen. Eftersom du kommer att ha många både interna och externa kontakter besitter du även en god samarbetsförmåga och du behärskar svenska språket väl både i tal och i skrift.
Du har erfarenhet och goda kunskaper inom Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av Vismas ekonomisystem RoR och BoP. Vi lägger stor vikt avseende dina personliga egenskaper och som person är du engagerad och stimuleras av utvecklingsarbete.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket kan innebära att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut

Anställningens omfattning

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   69/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,