Sjuksköterska - inriktning funktionshinderomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till funktionshinderomsorgen! Arbetet som sjuksköterska inom funktionshinderomsorgens gruppboenden och servicebostäder är utmanande, givande och omväxlande. Är du intresserad av att arbeta hos oss så ska du dela vår värdegrund och att jobbet alltid utförs med en hög grad av professionalism med borlängebon i fokus.
Borlänge kommun söker sjuksköterskor till alla gruppboenden/servicebostäder/Socialpsykiatri. Du ingår i vårdkedja runt patienten vilket innebär att du har ett nära samarbete med sjuksköterskekollegor, omvårdnadspersonal, fysioterapeut, arbetsterapeut samt andra professioner. Även om du ingår i ett team, så är det ett arbete som ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
Arbetet som sjuksköterska inom funktionshinderomsorgen riktar sig i första hand mot insatsen bostad med särskild service för vuxna enligt LSS

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso-och sjukvård på en kommunal nivå till funktionshinderomsorgens patienter. Du ska kunna arbeta självständigt och kommer ha möjlighet att påverka ditt arbete samt både verksamhetens och din personliga utveckling inom yrket.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• handledning samt undervisning till boende, närstående, medarbetare och studenter
• läkemedelshantering
• medicinska bedömningar/åtgärder/uppföljningar
• delegering
• dokumentation
• samverkan mellan andra professioner, samt andra vårdgivare
• delta i SIP/teamträffar
• delta i olika samverkansform och eventuella nätverk

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för funktionshinderomsorg samt socialpsykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, exempelvis region eller kommun, och/eller erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg.

Du är van att uttrycka dig med god svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser även gärna att du har kunskaper i finska. Meriterande är om du är van vid att föreläsa och hålla utbildningar och god pedagogisk förmåga, då det kommer att vara en del av uppdraget.

Som person är du positiv och social vilket kommer att vara en fördel när du ska inspirera våra medarbetare. Du tycker att det är roligt att arbeta med människor och du är trygg i din yrkesroll och kan prioritera, leda och fördela arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1082905

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.