jobb just nu!

Undersköterskor till Socialförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och bidrar till ökad livskvalitet med utgångspunkt från varje brukares eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de medborgare som vi kommer i kontakt med. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat, och ett prestigelöst förhållningssätt samt ha en god arbetsförmåga. I rollen som undersköterska ingår även dokumentation i vårt verksamhetssystem.

6 tjänster inom hemtjänsten för arbete dag/kväll

1 tjänst inom hemtjänst natt- enbart nattarbete

1 tjänst inom särskilt boende för arbete dag/kväll

1 tjänst inom LSS-verksamhet för arbete dag/kväll samt sovande jour ingår

Uppge i ansökan inom vilken område du söker arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen eller LSS. Inom våra tjänster i LSS är det meriterande med erfarenhet/utbildning inom funktionsnedsättning, psykiatri och neuropsykiatri. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat samt ett gott bemötande gentemot både brukare och kollegor.
Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet är önskvärt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
Löpande urval tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Omfattning 55-100%

Ansökan

Referensnummer:   19/SN001:8139

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Oregelbundna arbetstider

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!