jobb just nu!

Infocenteransvarig

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vi vill utveckla mötet och öka servicenivån till alla som är i kontakt med Jokkmokks kommun. Därför startar vi nu upp Infocenter.

Infocenter blir kontaktfunktionen vid Jokkmokks kommun. Som med gott bemötande säkerställer snabb och korrekt information och vägledning till invånare, anställda och besökare.

Infocenter är en del av ansiktet utåt för Jokkmokks kommun och har en viktig uppgift att ge information med hög servicenivå och stort kunnande. Vi söker dig som vill vara med och leda utvecklingen av en verksamhet som levererar fantastisk service till de som på olika sätt kontaktar kommunen.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig arbetsledare ansvarar du för den dagliga driften och vidareutveckling av infocenter.
Funktionen innefattar turistinformation, viss försäljning, besvara frågor som ställs till Jokkmokks Kommun, administrativa uppdrag, växel och reception, bokning av lokaler, beställning av produkter. Som Infocenteransvarig ingår du i utvecklingsgruppen kring Jokkmokks marknad.
Kontakt med infocenter sker via besök, e-post, telefon och webb. Antal personer som arbetar inom infocenter varierar mellan 2-5 beroende på säsongsvariationer. Personalansvar och budgetansvar kommer inte att ingå i tjänsten.
Infocenter inryms i kommunhusets entréplan.

Kvalifikationer

Du har god kommunikativ förmåga och genuint intresserad av att jobba med människor. Du är positiv, engagerad, flexibel och strategiskt. Du kan och vill leda andra.
Du har erfarenhet av arbetsledande position och erfarenhet inom serviceyrke/-n. Du besitter stor datorvana och viss ekonomisk vana. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Språkkrav förutom svenska och engelska gärna tyska. Du har erfarenhet av arbete i turistinformation eller annan turistisk verksamhet och/eller utbildning inom turism. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   13/2020

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,