Vi söker vikarierande GIS-ingenjör till Mittskåne Vatten!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vill du vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling? Är du intresserad av att arbeta i team och känna att du har möjlighet att utvecklas i ditt arbete? Vår duktiga GIS-ingenjör ska vidareutbilda sig och vi behöver en ersättare som vill jobba med vårt kartverktyg under tiden. Här erbjuds du en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att kontinuerligt utvecklas i din roll.

Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla högkvalitativt dricksvatten till kommuninvånarna i Höör och Hörby kommuner samt att ta hand om spill- och dagvatten på ett hållbart sätt. Mittskåne Vatten styrs av en politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna men vi är anställda i Höörs kommun.

Hos oss är det viktigt att vi arbetar i TEAM och att alla känner att de gör skillnad varje dag på arbetet. Det som präglar vår verksamhet är Tydlighet, Engagemang, Ansvar och Mod. Vi anordnar bland annat regelbundna frukostträffar, erbjuder friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och en härlig stämning mellan kollegorna.
Som GIS-ingenjör kommer du att ingå i utredningsgruppen, som arbetar i nära samarbete med projektgruppen där projektledarna ingår. Utredningsgruppen arbetar med strategiska underlag, utredningar och förstudier men kan också ingå som resurser i olika projekt. Vi har en omfattande långsiktig förnyelseplan samtidigt som Hörby och Höörs kommuner växer och ny mark exploateras.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill gå till jobbet och känna att du gör skillnad varje dag. Vi tror att du har lätt för att samarbeta, är självgående, nyfiken, noggrann och analytisk och gillar att ta dig an nya uppgifter.

I din roll kommer du huvudsakligen att:

• ha systemansvar för Geosecma - ArcGIS inom Mittskåne Vatten.

• arbeta med utveckling av GIS-verktyget och vår kartdatabas.

• självständigt hantera processen från inventering och undersökning av ledningsnätet till att korrekt data är inlagd i vårt system.

• uppdatera kartdatabasen utifrån relationsritningar och inmätningar.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att jobba med geografiskt knuten data. Du har en utbildning inom GIS, naturgeografi eller kart- och mätområdet. Erfarenhet av Geosecma för ArcGIS och VA-verksamhet är meriterande.
Du är noggrann som person duktig på att strukturera ditt arbete och har förmåga att planera, organisera och kommunicera.

Flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativtagande är viktigt för tjänsten. Du bör även trivas med ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete där du kan se och ta tillvara förbättringsmöjligheter.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2024-01-31

Gärna tillträde så snart som möjligt.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   137/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Tjänsten kan komma att definieras som en säkerhetsklassad befattning enligt säkerhetsklass 3, detta kräver svenskt medborgarskap. Mittskåne Vattens säkerhetsprövning grundar sig på:

• Personlig kännedom om den person som prövningen gäller.

• Uppgifter som framgår av till exempel betyg, intyg och referenser samt

• Uppgifter från registerkontroll och särskild personutredning som kan ingå som en del i prövningen.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.